Privatlivs- og cookiepolitik

Vedligeholdelse af plasttank

Gode råd

Sådan pejles olietanken

En tom olietank er en kold fornøjelse og derfor er det vigtigt, at vide hvor meget olie der er tilbage i olietanken. Det er som en hovedregel ikke nogen god ide at gå under 100 liter i tanken, da dette kan betyde fyrstop og tilstopning af dine filtre.

Der er flere forskellige måder at kontrollere beholdningen af olie.

Har du et målerur installeret på din olietank, kan oliebeholdningen aflæses på dette, men du bør sikre dig at både ur og tank korrekt installeret, da uret ellers vil vise et forkert niveau.

Til nogle jordtanke medfølger der en pejlestok, hvor oliestanden kan aflæses på stokken ved at sænke den ned i tanken.

Hvis du hverken har et målerur eller en pejlestok til din tank, kan du måle oliehøjden med en tommestok og efterfølgende bruge en pejletabel, der passer til din tank, til at konvertere centimetermålet til et litermål.

Vi har herunder pejletabeller for de mest normale tanktyper. Tabellerne er kun vejledende og forudsætter at tanken er korrekt installeret.

 

Kvaliteten af den fyringsolie vi leverer, er helt på linje med, hvad de andre olieselskaber leverer. Årsagen til at vi kan sælge olie til en af markedets billigste priser er, at vi har fjernet alle unødige omkostninger og at vores kunder er i stand til at betjene sig selv via vores hjemmeside.

Læs mere

Som led i regeringens energiaftale fra 2012 er der kommet nye regler for udskiftning af oliefyr.

Efter d. 31 juni 2016 er det ikke længere lovligt, at udskifte eller etablere nyt oliefyr i områder, hvor der er fjernvarme eller naturgas.

Loven gælder ikke kun udskiftning af hele oliefyret, men også udskiftning af kedel og andre store komponenter på oliefyret.

Læs mere

Har din bil dryppet olie på nogle fliser, skal du ikke fortvivle. Uanset om olien ligger ovenpå fliserne eller er tørret ned i fliserne, kan den fjernes stort set uden at efterlade spor.

Læs mere

Pletter fra olie og olieprodukter kan være svære at få af tøjet og hænderne, men der findes flere gode husråd, der gør det noget nemmere.

Det afhænger naturligvis af, hvilken type olie der er tale om, men her er råd til at fjerne, diesel- og fyringsolie, cykelkæde-olie samt madolie fra tøj og hænder.

Læs mere

Generelle energiforbedringer er altid aktuelle, hvis du som boligejer vil spare penge på dit energibudget.

Energioptimering kan være mange ting, og du skal vælge, hvor du tror, at besparelsen er størst. Er el- installationen i dit hus gammelt og slidt og har du udskiftet dine gamle glødepærer med LED pærer? Har du mange uisolerede rør i forbindelse med din varmeinstallation, og hvornår er dit hus sidst blevet isoleret, og med hvad?

Læs mere

Det kan lyde banalt, men du kan faktisk spare op til 20 % af dit varmeforbrug, ved at få elektronisk varmestyring i dit hus.

Med elektronisk varmestyring kan du sænke temperaturen om natten, både på vandet i radiatorerne, men også på dit brugsvand (hvis du har varmvandsbeholder). Med begge tiltag kan du få en markant forbedring af dit energiforbrug.

Elektronisk varmestyring, kan være alt fra ”intelligente” termostater til en komplet digital styring af dit varmeforbrug.

 

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN MED EN NY CIRKULATIONSPUMPE

Den cirkulationspumpe der er monteret på dit varmeanlæg, kan være en rigtig energisluger. Du kan med fordel undersøge, om den er forældet, da den derved vil bruge uforholdsmæssigt meget strøm.

Der findes 2 slags cirkulationspumper. Den trinregulerede og den elektroniske version. Energimæssigt er den elektroniske cirkulationspumpe den mest besparende cirkulationspumpe, da cirkulationstrykket automatisk sænkes, når der skrues ned for varmen.

Læs mere

Der er mange gode grunde til at spare på varmen, og den økonomiske besparelse er et stort argument i sig selv. Der er flere måder, hvorpå du kan spare på fyringsolien, og en af dem er at kigge på dine termostater.

For at have et godt indeklima, skal man helst lufte ud i 5-10 minutter hver eneste dag. Her er det vigtigt at slukke for termostaterne, mens du lufter ud. Det er samtidig en god idé, at finde hver eneste termostats ideal indstilling, og sætte et lille mærke med en sprittusch på termostaten, så du kan stille den tilbage til ideal positionen, når du åbner for varmen igen. Dermed skal du ikke justere på termostaterne og du undgår at de bliver stillet for højt.

Læs mere

Vedligeholdelse af plasttank

En varm sommer med mange soltimer kan være hård ved din plasttask. Hvis du har en plasttask opfordrer vi dig derfor til at tjekke den efter for revner og skader en gang imellem – specielt hvis den:

- Står udendørs og ikke er overdækket
- Er udsat for direkte sollys og varme


Vores webshop er e-mærket - naturligvis!
  • Køberbeskyttelse på 10.000,- kr.
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret
Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og MobilePay

Brug for hjælp?

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og svar

  Billig fyringsolie

Vores priser er helt i bund og du opsparer rabat hver gang du handler!

  Hurtig levering

Vi leverer altid senest 3 hverdage efter bestillingsdagen.

  Høj kvalitet

Vi sælger billig fyringsolie af høj kvalitet.

lavprisolie.dk A/S

Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR nr. 32141846
Telefon: 7020 8048