Privatlivs- og cookiepolitik

Spørgsmål og svar

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, andre kunder har haft. 

SMS om levering

Hvis vi har dit mobilnummer, sender vi SMS’er den dag, vi leverer - én SMS inden tankbilen kommer og én SMS efter olien er leveret.

Chaufføren kan blive nødt til at ændre dagens planlagte rute, og så vil du få en SMS om, at vi desværre alligevel ikke kan levere. Du vil få en ny besked, så snart chaufføren igen er på vej til din adresse.

Vi kan kun sende SMS om leveringen, hvis vi har dit aktuelle mobilnummer. Hvis du er i tvivl, om vi har det rette mobilnummer, kan du logge ind på din lavprisolie.dk konto og tjekke under 'Detaljer' og 'Ret kontaktoplysninger'. Her kan du også rette mobilnummeret med få kliks.

Hvis du ikke får SMS om leveringen, er det fordi vi ikke har dit aktuelle mobilnummer. Du kan logge ind på din lavprisolie.dk konto og tilføje/opdatere mobilnummeret under 'Detaljer' og 'Ret kontaktoplysninger' eller sende en mail på [email protected]

Du kan logge ind på din lavprisolie.dk konto og opdatere dit mobilnummer under 'Detaljer' og 'Ret kontaktoplysninger' eller sende en mail til [email protected].

Hvis du ikke ønsker at modtage leveringsinformationen på SMS, kan du framelde dem ved at sende en mail til [email protected]


Øvrige spørgsmål

Vi leverer inden for 3 hverdage (efter bestillingsdagen) og det sker som regel i tidsrummet 6.00 – 21.00. Du vil modtage en SMS på dagen. Det er desværre ikke muligt at aftale tidspunkt for leveringen.

Ja. Vi tilbyder hastelevering.

Bestillinger, der indlægges på hverdage inden kl. 12.00, kan leveres samme dag.

Bestillinger, der indlægges på hverdage mellem kl. 12.00 og frem til midnat, kan leveres den efterfølgende hverdag.

En hastelevering koster 800 kr. inkl. moms, og beløbet dækker de omkostninger der er i forbindelse med en hastelevering.

Når der bestilles en hastelevering kommer ordren ind efter at tankvognens rute er lagt. Derfor skal chaufføren omlægge sin rute og køre flere kilometer med en dyr tankvogn.
De ekstra hasteleveringer, der modtages, kan medføre overarbejde for chaufføren, hvilket også er en ekstra omkostning i forhold til en standardlevering.

 

Ja. Bestillinger, der indlægges på hverdage inden kl. 16.00, kan fastlåses, så levering sker den efterfølgende hverdag.

En bestilling med fast leveringsdato koster 500 kr. inkl. moms.

Når en ordre fastlægges til en bestemt leveringsdag, så begrænser det turplanlægningen på tankvognen. Chauffør og tankvogn kommer til at køre flere kilometer, end hvis chaufføren frit kunne optimere ruten over 3 hverdage som ved en standardlevering. Beløbet dækker de ekstra omkostninger, der er i forbindelse med at fastlåse leveringen til en bestemt dato.
 

 

Ja, du har mulighed for at få leveret fyringsolie eller diesel til flere forskellige adresser. Dette kræver, at du opretter en leveringsadresse i systemet, til hvert sted du ønsker levering.

Brug linket "Glemt kodeord" på siden med log ind. Her skal du indtaste dit brugernavn (den e-mail adresse du har tilmeldt dig med). Så sender vi et link til dig, hvor du kan indtaste et nyt kodeord.

Der faktureres altid til prisen på bestillingsdagen. Prisen kan variere fra dag til dag. Fyringsolie vises både inklusiv og eksklusiv moms og inklusive afgifter. Du kan læse meget mere om hvordan priserne bestemmes, lige her.

lavprisolie.dk giver ikke velkomstrabat, men tilbyder i stedet faste lave priser på fyringsolie. Vi tilbyder en loyalitetsrabat på 50 kr. inklusiv moms pr. 1.000 liter fyringsolie ved næste køb hos lavprisolie.dk.

Hos lavprisolie.dk kan du bestille fyringsolie. Vores produkter er frostsikret og kan derfor bruges på alle tidspunkter af året. Du finder produktbeskrivelser af vores produkter her:

Produktbeskrivelse

Ja, ved betaling med kort bliver dine kortoplysninger sendt via en SSL-baseret løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret. Det sikrer, at ingen kan aflæse eller opsnappe de informationer, du indtaster. lavprisolie.dk er desuden godkendt af Nets (PBS), hvilket betyder, at Nets har gennemgået siden og sagt god for, at vi kan sælge olie online.

Du kan bestille ned til 500 liter fyringsolie. Ordrer under 700 liter tillægges et leveringsgebyr på 250 kr.

Levering er gratis for ordre på minimum 700 liter.

En tom olietank er en kold fornøjelse og derfor er det vigtigt, at vide hvor meget olie der er tilbage i olietanken. Det er som en hovedregel ikke nogen god ide at gå under 100 liter i tanken, da dette kan betyde fyrstop og tilstopning af dine filtre.

Der er flere forskellige måder at kontrollere beholdningen af olie.

Har du et målerur installeret på din olietank, kan oliebeholdningen aflæses på dette, men du bør sikre dig at både ur og tank korrekt installeret, da uret ellers vil vise at forkert niveau.

Til nogle jordtanke medfølger der en pejlestok, hvor oliestanden kan aflæses på stokken ved at sænke den ned i tanken.

Hvis du hverken har et målerur eller en pejlestok til din tank, kan du måle oliehøjden med en tommestok og efterfølgende bruge en pejletabel, der passer til din tank, til at konvertere centimetermålet til et litermål.

Vi har herunder pejletabeller for de mest normale tanktyper. Tabellerne er kun vejledende og forudsætter at tanken er korrekt installeret.

 

Vi sælger 2 slags fyringsolie:

Fyringsolie er en frostsikret kvalitetsfyringsolie, der kan anvendes på alle tidspunkter af året. Fyringsolien anbefales ikke til kondenserende fyr.

Svovlfattig fyringsolie er specielt udviklet til kondenserende olieanlæg. Produktet er frostsikret ned til - 12 grader fra 1. april til 30. september og ned til -18 grader fra 1. oktober til 31. marts.

Dieselolie må ikke bruges til opvarmning. Lovgivningen påkræver, at opvarmning skal ske med et farvet olieprodukt og det er diesel, du kan hente på tankstationen, ikke.

Derudover er du ikke dækket af oliebranchens olieforureningsforsikring, hvis du benytter dieselolie til opvarmning. Derfor kan et evt. spild blive en meget bekostelig affære.

Diesel på servicestationer indeholder en biokomponent, der kan give forbrugeren problemer i form af ”dieselpest”, hvis der er vand i olietanken. Ligeledes kan indholdet af biokomponent være problematisk i forhold til selve fyret og dets pakninger

Afbestilling af en olieordre kan ske frem til leveringen påbegyndes. Ønsker du at afbestille, skal du kontakte lavprisolie.dk på [email protected]

En annullering af en ordre er først gældende, når den er bekræftet af lavprisolie.dk.
Husk at angive dit ordrenummer.

Når du køber fyringsolie hos lavprisolie.dk, er du automatisk dækket mod olieforurening og spild igennem Olieselskabernes forureningsforsikring. 

Denne forsikring dækker, hvis dit oliekøb er til privat anvendelse, og når tanken er lovligt installeret, mindre end 6.000 liter og i ordentlig stand. Opfyldes dette er det tankanlæg, som dit oliefyr er forbundet med, som udgangspunkt omfattet af Olieselskabernes forureningsforsikring. Den dækker udgifter, som du ifølge § 48, jf. § 49 i jordforureningslovens kapitel 5 er forpligtet til at betale som følge af forurening med fyringsolie.

Vi kan sælge fyringsolien billigere, fordi vores kunder betaler online og fordi vi ikke har så store omkostninger.

 

Nej, du behøver ikke at være hjemme når vi leverer din fyringsolie.
Det er dog et krav, at påfyldningsstudsen er tilgængelig og der er fri adgang til tanken.


Fik du ikke svar på dit spørgsmål ?


Vores webshop er e-mærket - naturligvis!
  • Køberbeskyttelse på 10.000,- kr.
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret
Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og MobilePay

  Billig fyringsolie

Vores priser er helt i bund og du opsparer rabat hver gang du handler!

  Hurtig levering

Vi leverer altid senest 3 hverdage efter bestillingsdagen.

  Høj kvalitet

Vi sælger billig fyringsolie af høj kvalitet.

lavprisolie.dk A/S

Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR nr. 32141846
Telefon: 7020 8048