Privatlivs- og cookiepolitik

Om lavprisolie.dk

lavprisolie.dk har leveret fyringsolie til mange glade og tilfredse kunder, siden 2010. Kunder, der ser fornuften i at købe fyringsolien billigt.

Hos lavprisolie.dk kan du nemt og bekvemt bestille din fyringsolie til én af markedets laveste priser. Kvaliteten er naturligvis helt i orden - vi kan sælge fyringsolien billigere, fordi vores kunder betaler online, og fordi vi ikke har så store omkostninger.

Vi har valgt at bygge forretningen op om 3 grundpiller:

Lave priser: Hos lavprisolie.dk får du ikke velkomstrabat - til gengæld er vores priser helt i bund og du opsparer rabat, hver gang du handler!

Høj kvalitet: Hos lavprisolie.dk får du billig fyringsolie af høj kvalitet. Vores fyringsolie er frostsikret, og kan anvendes på alle tidspunkter af året.

Hurtig levering: Vi leverer altid senest 3 hverdage efter bestillingsdagen. Olien leveres af erfarne og lokalkendte chauffører.

Så gør som tusindvis af andre danskere - bestil din fyringsolie hos lavprisolie.dk.


Vi tager ansvar

Hos lavprisolie.dk har vi stor fokus på sikkerhed og ansvarlighed. Vores erfarne og lokalkendte korps af oliechauffører, optimerer hver dag deres leveringer, således at der køres færrest mulige kilometer i løbet af en dag.

Dette gøres ud fra devisen om, at jo færre kilometer der køres, jo mindre chance er der for uheld. Samme fokus har oliechaufførerne, når de leverer den bestilte fyringsolie. Her gælder det også om at minimere mulighederne for uheld. Det gøres ved at følge faste rutiner og ikke tage nogen chancer. Derfor betyder et nej til levering fra din oliechauffør også nej.

Fyringsolie fra lavprisolie.dk leveres udelukkende af erfarne chauffører, der også leverer for en række andre olieforhandlere.


Din sikkerhed mod uheld

Som kunde hos lavprisolie.dk er du automatisk dækket af Olieselskabernes forureningsforsikring. Forsikringen dækker mod spild og olieforurening, hvis din tank er lovlig, privat og mindre end 6.000 liter. Den dækker udgifter, som du ifølge § 48, jf. § 49 i jordforureningslovens kapitel 5 er forpligtet til at betale, som følge af forurening med fyringsolie.


Fortæl os din mening

lavprisolie.dk har valgt at tilbyde vores kunder muligheden for at vurdere vores virksomhed via Trustpilot. Dette gør vi som en løbende kvalitetskontrol og vi tager vores kunders anmeldelser meget seriøst.

Derfor vil vi bede dig om at bruge et par minutter på at anmelde lavprisolie.dk, når du modtager invitationen fra Trustpilot.

Du kan se alle vores anmeldelser ved at følge dette link https://www.trustpilot.dk/review/lavprisolie.dk


Vi er medlem af FDIH

Madlem af FDIH

lavprisolie.dk er medlem af Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) - FDIH er  interesseorganisation for virksomheder, der forretningsmæssigt bruger internettet og andre digitale kanaler. 


Kontakt os

lavprisolie.dk A/S
Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR nr. 32141846

Telefon: 7020 8048
E-mail: [email protected]


Vores webshop er e-mærket - naturligvis!
  • Køberbeskyttelse på 10.000,- kr.
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret
Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og MobilePay

Brug for hjælp?

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og svar
Det siger vores kunder:

  Billig fyringsolie

Vores priser er helt i bund og du opsparer rabat hver gang du handler!

  Hurtig levering

Vi leverer altid senest 3 hverdage efter bestillingsdagen.

  Høj kvalitet

Vi sælger billig fyringsolie af høj kvalitet.

lavprisolie.dk A/S

Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR nr. 32141846
Telefon: 7020 8048