Privatlivs- og cookiepolitik

Oliepriser

Dagens fyringsolie priser

Priser er angivet pr. 1.000 liter inkl. moms.

Fyringsolie
12.250,00 kr.
Svovlfattig fyringsolie
12.690,00 kr.

Prishistorik

Hvad bestemmer prisen på olie?

Oliepriserne stiger og falder. Den er i konstant bevægelse. Ugentligt. Ja, selv dagligt vil man kunne se store og små udsving i prisen på fyringsolie. Præcis som med aktier eller råvarer. Netop råvarer er en god sammenligning, da olie handles i stil med guld, stål, korn og andre råvarer på internationale børser verdenen over.

I norden kigger vi primært mod det store oliemarked i Rotterdam, hvor der hver eneste dag handles med flere millioner liter olieprodukter. Efter hver handelsdag, fastsættes en officiel notering på de forskellige typer af olie.

En meget afgørende faktor for olieprisen, er de hændelser der sker globalt. Uro i Mellemøsten, officielle udmeldinger fra OPEC eller andre store olieproducerende lande spille kan eksempelvis spille en stor rolle, men først og fremmest er det dog et spil mellem udbud og efterspørgsel. Hvis der produceres mere olie end der efterspørges, så falder prisen og vice versa.

Dollarkursen spiller også ind. Olie afregnes i US Dollar. Bevæger Dollarkursen sig op eller ned vil de straks få en afsmittende effekt på de danske listepriser på fyringsolie.

Det ses dog ofte, at olienoteringen og Dollarkursen går i hver sin retning, så en stigning på noteringen medfører ikke nødvendigvis en stigning på den danske oliepris, hvis Dollarkursen tilsvarende er gået ned.

Andre påvirkninger på olieprisen kan være:

 • Råolieprisen – råolie er basisproduktet i raffineringsprocessen
 • Vind og vejr – f.eks. orkan sæson i USA
 • Alm.udbud/efterspørgsel – f.eks større efterspørgsel på fyringsolie produkter om vinteren og øget efterspørgsel på benzin ifm sommerperioden (ferier)
 • Regionale uroligheder og terrorhandlinger
 • Udvikling på de finansielle markeder.
 • Udvikling på andre energiområder og produkter
 • Råolieproduktion og efterspørgsel
 • Lagerbeholdninger og forbrugstal fra store markeder
 • Midlertidige lukninger af større raffinaderier 

Hos lavprisolie.dk ændrer vi derfor dagligt vores priser ud fra hvordan det internationale oliemarked og dollarkursen agerer. Det kan selvfølgelig virke meget omstændeligt, at vi den ene dag sætter prisen op med 50 kr. pr. 1.000 liter fyringsolie, for dagen efter at sætte den tilsvarende 50 kr. ned igen. Dette afspejler dog vores ønske om at linke prisen mest muligt til den udvikling der sker på olieprisen ude i verden.

Olieprisens 3 grundelementer

Olieprisens sammensætning består grundlæggende af 3 elementer:

 • Basisprisen på olie + lager, distribution og lign.
 • Afgifter – (CO2-afgift og NOx-afgift)
 • Moms – 20%

 

        Kilde: lavprisolie.dks listepris 12.februar 2020

 

Både moms og afgiftsniveau fastsættes af den danske regering og afgifterne justeres hovedsagligt én gang om året via lovændringer i Folketinget.

Hos lavprisolie har vi stort fokus på at holde vores priser så langt nede som muligt - uden at det går ud over kvaliteten af olien og den service vores kunder møder. Det gør vi ved dagligt at have fokus på at optimere vores processer, distribution og omkostninger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er fyringsolie billigere hos Lavprisolie.dk?

Hos Lavprisolie.dk kan vi sælge fyringsolie af god kvalitet billigt. Det kan vi ved at skære alle fordyrende mellemled væk, ligesom vores ekspertise på markedet og store leverandørnetværk er med til at holde prisen nede. Og det er denne model, der i sidste ende kommer vores kunder til gode.

Hvornår bliver fyringsolien leveret?

Vi leverer altid fyringsolien senest 3 hverdage efter bestillingsdagen. Vi tilbyder også hastelevering. Ved bestilling inden kl. 12.00 på hverdage, kan fyringsolien leveres samme dag, mens leveringen sker den efterfølgende hverdag ved bestilling efter kl. 12.

Leverer Lavprisolie.dk fyringsolie i hele landet?

Ja - vi kan levere billig fyringsolie i hele landet – undtagen på ikke-brofaste øer. Er det sikkert at handle fyringsolie online hos Lavprisolie.dk Hos Lavprisolie.dk vægter vi sikkerheden højt. Lavprisolie.dk er e-mærket og når du køber fyringsolie her, har du en køberbeskyttelse på 10.000 kr.


Vores webshop er e-mærket - naturligvis!
 • Køberbeskyttelse på 10.000,- kr.
 • En nem og gennemskuelig handel
 • Løbende kontrolleret
Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og MobilePay
Det siger vores kunder:

  Billig fyringsolie

Vores priser er helt i bund og du opsparer rabat hver gang du handler!

  Hurtig levering

Vi leverer altid senest 3 hverdage efter bestillingsdagen.

  Høj kvalitet

Vi sælger billig fyringsolie af høj kvalitet.

lavprisolie.dk A/S

Nærum Hovedgade 8
2850 Nærum
CVR nr. 32141846
Telefon: 7020 8048